maanantai 9. heinäkuuta 2007

ALA-ARVOISTA

Ostin loppusyksystä puhelimen Anttilasta.

VITUN ISO VIRHE!

Kaikki, jotka minulle ovat viimeisen yhdeksän kuukauden aikana soitelleet, ovat varmaankin huomanneet puhelimeni raivostuttavan ominaisuuden katkaista puhelu jo heti alkuunsa. Asia on vituttanut minua jo pidemmän aikaa, mutta vasta viikko sitten löysin arkistoimani takuukuitin.

Tänään raahasin puhelimen varusteineen ja kuitteineen Anttilaan ja kerroin asiasta. Asiakaspalvelija oli nuiva ja tympeä ja haluton antamaan edes sitä pientä ja elintärkeää informaatiota, että "juu me ei kyl näitä puhelimii vaihdeta ja ei me tääl Anttilas niinku näitä itte huolleta, mut voidaan kyl laittaa huoltoon jos iha välttis haluut. " Tiedustelin, onko huollon ajaksi mahdollista saada jonkinsortin lainaluuria käyttöön, koskapa itselläni ei varapuhelinta ole.

Myyjä katsoi pitkään ja hitaasti.

"No siis ei tods."

Tiedustelin muita mahdollisia huoltoliikkeitä ja käteeni tökättiin suhruinen aanelonen.

"Seuraava!"

Kysyttävää olisi ollut, mutta Herra Asiakaspalvelija oli siirtynyt jo kinaamaan seuraavan asiakkaan kanssa toimimattomasta leivänpaahtimesta.

Närkästyneenä valitsin saamastani listasta lähimmän huoltoliikeen ja kyselin huoltoa. Kaikki oli hyvin siihen saakka, kunnes kerroin ostaneeni puhelimen Anttilasta. Lainapuhelin onnistuisi vain vuokraamalla.

Sama laulu kaikissa kuudessa huoltoliikkeessä, joilla lainapuhelinmahdollisuus Uudellamaalla on.

Vain koska luuri on ostettu Anttilasta. Jos olisi ostettu heidän liikkeestään suoraan, niin asia olisi toinen.

MITÄ VITTUA?

Mikä helvetti on tämä kahden vuoden (näennäis)takuu, joka on ostokuittiin printattu kissan kokoisin kirjaimin? Huolletaan ja korjataan juu, mutta kestää vähintään kolme viikkoa ja vastaava varaluuri maksaa tuolta ajalta vuokraa 110-160 euroa! Sillä hinnallahan saa jo uuden, joskaan ei ihan yhtä mässyillä ominaisuuksilla!

Minulla on tasan kaksi asiaa sanottavanani tässä vitutuksen vaiheessa.

EN KOSKAAN OSTA ENÄÄ SIEMENSIN PUHELINTA.

EN KOSKAAN OSTA ENÄÄ MITÄÄN ANTTILASTA.

Pitäkää jumalauta paskat sekundaluurinne, tympeät myyjänne ja kusinen palvelunne!