torstai 14. kesäkuuta 2007

OMIEN IDEOIDEN PUUTTUESSA VARASTAN NIITÄ MUILTA

Joonas kirjoitti miesten ja naisten paineista.

Mietiskelin tuossa yhtenä päivänä samaa asiaa. Tosin lähinnä omalle sukupuolelleni asetettuja vaatimuksia ja niiden luomia paineita.

Välillä olen itsekin täysin ulalla siitä, mitä minun naisena odotetaan olevan. Ja erityisesti mitä minun kolmekymppisenä naisena odotetaan olevan.

Tulisi olla kaunis, muttei liian, ettei leimaudu tyhmäksi. Tulisi olla älykäs, muttei liian, jottei leimaudu pelottavaksi femakoksi. Tulisi olla kiltti, muttei liian, jottei joudu vedätetyksi. Tulisi olla tuhma, muttei liian, ettei leimautuisi halvaksi.

Tulisi olla huora ja madonna. Neitseellinen nymfomaani, jolla ei ole PMS-oireita, päänsärkyä saati luonnollista karvoitusta. Pullantuoksuinen kotihengetär, joka luonnollisesti tarjoaa jokapäiväisen gourmet-illallisen päätteksi suihinoton jälkiruuaksi. Aina valmis. Mihin tahansa.

Tulisi olla tavallinen naapurin supermallityttö. Vapaa selluliitista, jenkkakahvoista ja pienimmistäkin virheistä upeasti ja rajattomasti ruskettuneella, mutta silti norsunluunvaalealla rypyttömällä iholla. Tuuman mittaiset tuuheat ripset. Viekottelevasti liehuvat pitkät vaaleanpunaruskeat kiharansuorat hiukset, jotka eivät liiskaudu eläimellisen seksin tuoksinassa, jotka eivät koskaan takkuunnu ja joita ei etenkään milloinkaan tarvitse laittaa kolmea tuntia joka aamu. Täydellisen pyöreät rinnat; nännit, jotka tavoittelevat terhakkaasti taivasta. Peppu kuin persikka ja kolme metriä trimmattuja sääriä.

Tulisi pukeutua Agent Provocateurin alusvaatteisiin. Aina. Pelkästään. Mutta liikaa ihoa ei tietenkään saa näyttää, sillä se on halpaa.

Tulisi pitää huoli kodista, lapsista, aviomiehestä ja siltikin pystyä johtamaan menestyvää ja tuottavaa yritystä, jonka liikevaihdon rinnalla pienet valtiotkin ovat nappulaliigaa. Tulisi siivota, tiskata, pyykätä, pyyhkiä räkäiset nenät ja pitää huoli, etteivät lapset koskaan itke, riehu tai häiritse aviomiestä, jonka kuuluu paistatella nöyrän vaimon loputtomassa ihailussa ja rakkaudessa, saada pelata golfia ja pokeria varhaisesta aamusta myöhäiseen yöhön, tuoda muita yhtä täydellisiä naisia kotiin kimppakivan merkeissä ja ennenkaikkea olla mies.

Hiukkasen avuton tulisi olla, jotta voisi hivellä miehen egoa pyytäessään apua, mutta tulisi osata silti vähintäänkin kone-, lvi-, ja sähkötekniikan perusteet.

Tulisi olla tumma ja tulinen, viileä ja vaalea, siveä ja rietas, äiti ja huora, kaunis, älykäs, huolehtiva, äidillinen, himokas, osaava, avuton, nuori, kiinteä, nöyrä, huumorintajuinen, korkeasti koulutettu, muodikas, tyylikäs, itsenäinen, riippuvainen.

Ei riitä että on vain oma itsensä.

Täytyy olla enemmän.

Täytyy olla parempi.

Täydellinen.

Ei riitä että vain yrittää parhaansa. Täytyy olla paras.

Trofée.